Brit Nagydíj / Max verstappen meggyőző fölénnyel nyitott az élen a brit nagydíj első és egyben egyetlen pénteki szabadedzésén.

Brit Nagydíj / Max verstappen meggyőző fölénnyel nyitott az élen a brit nagydíj első és egyben egyetlen pénteki szabadedzésén.. Hamilton a pole pozícióban a sprintfutamra. Hamilton győzött, verstappen versenye mindössze egy fél körig tartott. A holland 566 ezredet adott a bajnoki riválisának a második spielbergi nyitányon. Ezúttal somorját és környékét árasztotta el az özönvíz, jégesővel tombolt a vihar, fákat tört ki a szél (fotók, videók). Mögötte a ferrari két versenyzője, a monacói charles leclerc és a spanyol carlos sainz jr.

Kör hamilton jobban rajtolt, mint verstappennél, de a holland külső, majd a belső íven nagyon keményen védekezett, amíg össze nem értek, és verstappen ki nem zuhant a kavicságyba. Üsd ki durván és küld kórházba ellenfeled, dolgozd le a csekély kapott büntetést és gázolj át a gyengébbeken. A 36 éves versenyző idén harmadszor volt a. Vajon ki használta ki legjobban a mindössze egyórányi. A rajtot lewis hamilton jobban kapta el, de.

Brkbdwe2xbxz7m
Brkbdwe2xbxz7m from nepszava.hu
Kövesse velünk a szokásosnál hatványozottan fontosabb első gyakorlást percről percre! Vajon ki használta ki legjobban a mindössze egyórányi. Körig élen álló monacói charles leclerc (ferrari), míg a harmadikon a finn valtteri bottas (mercedes) végzett. Verstappen nyerte a sprintversenyt, de hátvéd nélkül lesz holnap. Körig élen álló monacói charles leclerc (ferrari), míg a harmadikon a finn valtteri bottas (mercedes) végzett. Hamilton a pole pozícióban a sprintfutamra. Körig élen álló monacói charles leclerc (ferrari), míg a harmadikon a finn valtteri bottas (mercedes) végzett. Azonnal beküldték a biztonsági autót, de ekkorra már a zseniálisan rajtoló leclerc állt az élre, aki.

Mondhatni szerencséje volt max verstappennek, hogy korábban már több, mint egy futamgyőzelemnyi pontelőnyt gyűjtött össze és az elmúlt hétvégén a sprintfutam megnyeréséért is bezsebelt pár pontot.

Verstappen nyerte a sprintversenyt, de hátvéd nélkül lesz holnap. Max verstappen meggyőző fölénnyel nyitott az élen a brit nagydíj első és egyben egyetlen pénteki szabadedzésén. Azonnal beküldték a biztonsági autót, de ekkorra már a zseniálisan rajtoló leclerc állt az élre, aki. Az elmúlt öt nagydíjon négy győzelmet arató holland előnye 790 ezred volt a fő rivális, lewis hamilton előtt, aki egy ponton értetlenül kérdezte a rádión, miért ilyen nagy a lemaradásuk.az új fejlesztésekkel felszerelt „ezüstnyíl elé ráadásul. Max verstappen nyerte az új formátumú brit nagydíj első szabadedzését lando norris és lewis hamilton előtt. Üsd ki durván és küld kórházba ellenfeled, dolgozd le a csekély kapott büntetést és gázolj át a gyengébbeken. Lewis hamilton nyerte a brit nagydíjat, miután az első körben, egy kemény csata során kiütötte bajnoki riválisát, max verstappent. Az összetettben vezető holland max verstappen (red bull) számára már az első körben véget ért a futam: A holland 566 ezredet adott a bajnoki riválisának a második spielbergi nyitányon. A 36 éves versenyző idén harmadszor volt. Szorossá váltak a pontversenyek a brit nagydíj után. A brit 189 ezredet adott a csapattársnak, míg a harmadik verstappen hátránya 217 ezred a 2. Hamilton győzött, verstappen versenye fél körig tartott második helyen az 50.

Hamilton az első kör végén kiütötte max verstappent. Vajon ki használta ki legjobban a mindössze egyórányi. A tegnapi első szabadedzés végeredménye. A red bull pénteki első gyakorlást is megnyerő holland pilótája egyedüliként autózott másfél percen belül. A brit nagydíj időmérője élőben.

Ujmrd Zwrflzhm
Ujmrd Zwrflzhm from rallyfeeling.hu
Verstappen nyerte a sprintversenyt, de hátvéd nélkül lesz holnap. Mögötte a ferrari két versenyzője, a monacói charles leclerc és a spanyol carlos sainz jr. Azonnal beküldték a biztonsági autót, de ekkorra már a zseniálisan rajtoló leclerc állt az élre, aki. Körig élen álló monacói charles leclerc (ferrari), míg a harmadikon a finn valtteri bottas (mercedes) végzett. Szeretettel üdvözlünk minden kedves olvasót! Mondhatni szerencséje volt max verstappennek, hogy korábban már több, mint egy futamgyőzelemnyi pontelőnyt gyűjtött össze és az elmúlt hétvégén a sprintfutam megnyeréséért is bezsebelt pár pontot. Az összetettben vezető holland max verstappen (red bull) számára már az első körben véget ért a futam: Körig élen álló monacói charles leclerc (ferrari) végzett.

A brit nagydíj időmérője élőben.

Szorossá váltak a pontversenyek a brit nagydíj után. Azonnal beküldték a biztonsági autót, de ekkorra már a zseniálisan rajtoló leclerc állt az élre, aki. Mondhatni szerencséje volt max verstappennek, hogy korábban már több, mint egy futamgyőzelemnyi pontelőnyt gyűjtött össze és az elmúlt hétvégén a sprintfutam megnyeréséért is bezsebelt pár pontot. A rendhagyó brit nagydíj első szabadedzése élőben. Üsd ki durván és küld kórházba ellenfeled, dolgozd le a csekély kapott büntetést és gázolj át a gyengébbeken. Verstappen nyerte a sprintversenyt, de hátvéd nélkül lesz holnap. A 36 éves versenyző idén harmadszor volt. Szeretettel üdvözlünk minden kedves olvasót! Mivel a sprintkvalifikáció miatt az első gyakorlást követően rögtön az időmérővel folytatódik. Hamilton az első kör végén kiütötte max verstappent. Max verstappen nyerte az új formátumú brit nagydíj első szabadedzését lando norris és lewis hamilton előtt. Az elmúlt öt nagydíjon négy győzelmet arató holland előnye 790 ezred volt a fő rivális, lewis hamilton előtt, aki egy ponton értetlenül kérdezte a rádión, miért ilyen nagy a lemaradásuk.az új fejlesztésekkel felszerelt „ezüstnyíl elé ráadásul. Hamilton a pole pozícióban a sprintfutamra.

A 36 éves versenyző idén harmadszor volt. Vajon ki használta ki legjobban a mindössze egyórányi. Hamilton a pole pozícióban a sprintfutamra. Körig élen álló monacói charles leclerc (ferrari), míg a harmadikon a finn valtteri bottas (mercedes) végzett. Sergio pérez nem vehetett részt a versenyen, miután a versenyhétvége előtt pozitív lett a koronavírustesztje.

1
1 from
Max verstappen nyerte az új formátumú brit nagydíj első szabadedzését lando norris és lewis hamilton előtt. A red bull pénteki első gyakorlást is megnyerő holland pilótája egyedüliként autózott másfél percen belül. Mögötte a ferrari két versenyzője, a monacói charles leclerc és a spanyol carlos sainz jr. Mivel a sprintkvalifikáció miatt az első gyakorlást követően rögtön az időmérővel folytatódik. Hamilton az első kör végén kiütötte max verstappent. Kövesse velünk a szokásosnál hatványozottan fontosabb első gyakorlást percről percre! A brit 189 ezredet adott a csapattársnak, míg a harmadik verstappen hátránya 217 ezred a 2. Azonnal beküldték a biztonsági autót, de ekkorra már a zseniálisan rajtoló leclerc állt az élre, aki.

Körig élen álló monacói charles leclerc (ferrari), míg a harmadikon a finn valtteri bottas (mercedes) végzett.

Az elmúlt öt nagydíjon négy győzelmet arató holland előnye 790 ezred volt a fő rivális, lewis hamilton előtt, aki egy ponton értetlenül kérdezte a rádión, miért ilyen nagy a lemaradásuk.az új fejlesztésekkel felszerelt „ezüstnyíl elé ráadásul. Hamilton a pole pozícióban a sprintfutamra. Max verstappen meggyőző fölénnyel nyitott az élen a brit nagydíj első és egyben egyetlen pénteki szabadedzésén. Kövesse velünk a szokásosnál hatványozottan fontosabb első gyakorlást percről percre! A tegnapi első szabadedzés végeredménye. Mögötte a ferrari két versenyzője, a monacói charles leclerc és a spanyol carlos sainz jr. Sergio pérez nem vehetett részt a versenyen, miután a versenyhétvége előtt pozitív lett a koronavírustesztje. A red bull pénteki első gyakorlást is megnyerő holland pilótája egyedüliként autózott másfél percen belül. A 36 éves versenyző idén harmadszor volt. Lewis hamilton nyerte a brit nagydíjat, miután az első körben, egy kemény csata során kiütötte bajnoki riválisát, max verstappent. Üsd ki durván és küld kórházba ellenfeled, dolgozd le a csekély kapott büntetést és gázolj át a gyengébbeken. Körig élen álló monacói charles leclerc (ferrari) végzett. A brit nagydíj időmérője élőben.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook